Дани Моралес: Мач с мач не си приличат, Йънг Бойс е различен отбор от Рома


FUTBOL-TV

Дани Моралес: Мач с мач не си приличат, Йънг Бойс е различен отбор от Рома

Треньорът на ЦСКА Даниел Моралес говори пред медии след завръщането на "червените" от Швейцария, където отстъпиха с 0:3 пред Йънг Бойс. Бразилецът бе категоричен, че футболистите му имат достатъчно качества, като след поражението всеки сам за себе си трябва да види какво е направил в мача и да подобри представянето си.

Моралес също така каза, че е готов да понесе своята отговорност за играта на ЦСКА в Швейцария. Той допълни, че сега футболистите му трябва изцялото да се концентрират върху първенството.

"Загубата от Йънг Бойс бе доста неприятна. Мисля, че трябваше някои ситуации да ги изиграем по-спокойно. За съжаление такива неща се случват във футбола. Този отбор има качества и характер. Трябва да забравим тази загуба. Мач с мач не си приличат, Йънг Бойс е различен отбор от Рома. Влязохме лошо в мача - вкараха ни още в първата минута. Чак второто полувреме подобриха някои неща. Каквото и да кажа мачът вече е свършил. Аз съм готов да понеса своята отговорност за двубоя. Всеки трябва да си направи сметка какво е свършил и да подобри представянето си'. 

"Не искам да се оправдавам с изкуствената трева, защото тя не ни вкара головете. Просто беше по-различно за нас. Взехме си поука. Ще се направят някои корекции за следващия мач с Йънг Бойс. Сега трябва да обърнем внимание на родния шампионат. Трябва да натрупаме самочувствие. Нямаме достатъчно време за почивка, играчите са изморени, някои са контузени, но това е програмата ни", каза той. 

  Сподели
104