Черно море с малко очаквано поражение у дома


FUTBOL-TV

Черно море с малко очаквано поражение у дома

Черно море инкасира малко очаквано поражение у дома. "Моряците" паднаха с 1:2 от новака в елита - ЦСКА 1948 на собствения си стадион “Тича" в мач от 11-ия кръг на шампионата. Варненци откриха резултата в 21-вата минута чрез Матиас Курьор, но столичани успяха да стигнат до пълен обрат с попадения в 29-ата и 63-ата минута, съответно реализирани то Галин Иванов и Мартин Камбуров от дузпа. Любопитното е, че в 31-вата минута, при резултат 1:1, за игра с ръка в наказателното поле на ЦСКА 1948 главният рефер не посмя да отсъди дузпа.

В 21-вата минута Черно море откри резултата. Родриго получи топката вдясно, финтира Димитър Пиргов и центрира в наказателното поле, където Матиас Курьор с глава реализира за 1:0.

Само 8 минути по-късно ЦСКА 1948 успя да изравни. Васил Шопов финтира бранител на варненци край аут линията и пусна пас по земя към точката на дузпата, където Галин Иванов прати топката в мрежата за 1:1.

В 31-вата минута дойде и най-спорното положение в мача. Стефан Велев отправи изстрел от границата на наказателното поле, а топката срещна коляното на Шопов, а след това и ръката му, но главният рефер не посмя да свири дузпа. Въпреки това играта продължи, топката стигна до Леандро Андраде, който също шутира, но покрай вратата.

В 62-рата минута Виктор Попов си сложи ръката на рамото Галин Иванов, което бе достатъчно на главния съдия да отсъди 11-метров наказателен удар, който бе превърнат в гол от Мартин Камбуров. В 69-ата минута Васил Панайотов центрира в наказателното поле, а Венцислав Василев в опита си да пресече с шпагат, за малко не вкара кълбото в собствената си врата. В последните 25 минути Черно море притисна съперника в собствената му половина, които от своя страна разчитаха на контраатаки.

  Сподели
347