Ники Михайлов: Проблемът е, че българските футболисти не играят в чужбина


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Проблемът е, че българските футболисти не играят в чужбина

Вратарят и капитан на България при загубата на "лъвовете" от Уелс Ники Михайлов бе изключително афектиран след поражението от "драконите" с 0:1 и заяви, че истината е, че сме далеч от истината, а нивото наefbet Лига е доста далеч от това в Европа. 

"Може да се завърне духът след една победа, но по начина по-който играем, трудно ще стане. Трудно се говори след такива мачове. Истината е, че сме далеч от истината. Както видяхме за 96 минути нямаме положение. Как да успеем да отбележим и да вземем точка. Допускаме елементарни грешки в защита без значение в коя минута. Те имаха проблеми в атака. Резултатът можеше да е съвсем друг. За наше щастие не беше. Трябва коренно да променим начина си и стила си на игра", заяви Ники Михайлов. 

"Не можем да разчитаме на две млади крила и на опита на двама трима. Виждате какви играчи влизат за другите тимове, правят разликата. Проблемът е, че първенстовото ни е на ниско ниво. Това е реалността. Все по-малко наши играчи играят в чужбина. Това е реалността към момента. Преди 10 години имаше повече българи в чужбина, даже беше трудно да селектираш група от 22-3 футболисти. Видяхме колко промени се направиха само за десет дни и нямаше промяна. То няма никакво самочувствие, за какво ниско самочувствие говорим. Даже в очите на някои футболисти виждам страх", каза още стражът.

"Много голяма е разликата между нашето първенство и Европа. Само можем да се надяваме пак да стигнем до такъв  решитилен мач като този с Унгария, но това стана вследствие на добрите ни игри в Лигата на нациите, а сега нищо не може да направим", завърши вратарят на Левски

Играеш бараж с Унгария на "Васил Левски" и те ти вкарват три гола. Няма какво да коментираме повече.

  Сподели
199