Али Соу позира с фланелката на Дижон, но трансферът се провали - остава в ЦСКА


FUTBOL-TV

Али Соу позира с фланелката на Дижон, но трансферът се провали - остава в ЦСКА

Трансферът на нападателя на ЦСКА Али Соу във френския Дижон се провали и футболистът остава на "Българска армия". Информацията беше разпространена от самия играч в социалните мрежи.

Али Соу дори позира с фланелка на Дижон. Според le10sport.com причината е технически проблем в информационната система, която не е позволила на френския клуб да регистрира сделката навреме. Трансферният прозорец във Франция затвори в 23,59 часа на 5 октомври, а Дижон са успяли да регистрират трансфера на 00,04 часа на 6 октомври, което означава, че сделката е анулирана.  От Дижон се надяваха все пак да признаят сделката, но това явно не се е случило. 

Двата клуба бяха уточнили всички параметри - 3,5 милиона евро плюс още един под формата на бонуси за представянето на 26-годишния голмайстор, а процент от сделката да отиде за Каляри. Все пак всичко около трнсфера е зависело от волята на местните власти. 

Самият Али Соу първо качи кадър от подписването на договор с Дижон, но след това премахна снимката и качи нова с екипа на ЦСКА.

"Имах оферти от редица европейски клубове, включително Дижон, но реших да остана в ЦСКА. Сърцето ми е червено и ЦСКА е моето семейство", написа нападателят.

 

  Сподели
171