Христо Стоичков представи марката си - 'H8S


FUTBOL-TV

Христо Стоичков представи марката си - 'H8S

Легендата на българския футбол Христо Стоичков представи своята марка H8S на специално събитие в хотел "Маринела" в София.

Стоичков заяви, че прави всичко това за децата и благодари на хората, помогнали му да осъществи своя проект. Участие в пресконференцията взе и съавторът на автобиографията на легендарния футболист - Владимир Памуков, който загатна за голям договор отвъд Океана, касаещ книгата "Историята. Христо Стоичков".

Също така на презентацията се разбра, че Стоичков има свой нов официален сайт, който може да бъде намерен на адрес 8hristo.com и където всеки фен или журналист ще може да открие информация за активностите на звездата.

Носителят на "Златната топка" за 1994 година коментира и предстоящият бараж срещу Унгария за класиране на Евро 2020.

"Всички видяхме, че малко не ни достигна в мачовете с Ейре и Уелс. Не си мислете обаче, че с Унгария ще бъде лесно. Ще видите. Като нямаме качество, какво класиране искаме? Въпреки това всичко е възможно. Стига да знаем как да го постигнем. Едно е обаче един футболист да играе приятелски двубой или мач без значение, съвсем друго е, когато гони резултат и класиране. Тогава има напрежение и е трудно", заяви Христо Стоичков.

  Сподели
104