Босът на Локо Пловдив: В ЦСКА са злобари! Ние си правим кефа!


FUTBOL-TV

Босът на Локо Пловдив: В ЦСКА са злобари! Ние си правим кефа!

Шефът на Локомотив Пловдив - Христо Крушарски говори след успеха над ЦСКА с 2:1 в типичния си стил. "Аз съм фен, не съм специалист по футбол. Много хора дават акъл, а те не разбират от футбол. Съдията направи това, което му бе поръчано. Кой му е поръчал? Някой от горе му нарежда. Има такива сили и му нареждат. Но ние сме марка “500", бетон. Каквото и да правят, ние си правим кефа и си ги трескаме наред. Нямам думи, доволен съм от момчетата - и срещу Тотнъм, и срещу ЦСКА. Може да ме обвиянват че не съм отложил мача, но него не го отменям аз, а ръководството. Ние показахме, че сме класен отбор. Кой български отбор са го гледали толкова навън? Свалям шапка на цялото техническо ръководство. Ние сме интелигентни хора и сме го доказали", каза Крушарски, който не гледа много сериозно на информациите, че Локомотив е получил оферти за определени състезатели", заяви той.

"Оферти идват, когато дойде нещо реално и се извадят парите на масата. С Бурно проведохме един разговор с Испания и видяхме колко пари има в световния футбол, всичко отива надолу. Да изкараме следващите 2-3 години, които ще са най-тежки. Имаме работа покрай базата, дадоха вече заповедта. Ще имаме нещо, което за 35 години ще можем да ползваме от следващата година. Ние не се ебаваме, ние си бачкаме", добави Крушарски, след което бе попитан как ще коментира думите на човек от ръководството на ЦСКА, че е палячо", сподели още шефът.

"Като не може да се радва, яде, пие и да гони гаджета, не му е мястото тук. Те са злобари. Аз съм добър и широко скроен човек. Ако бяха победили щях да им стисна ръката. Единствено Пламен Марков дойде и ми стисна ръката. Аз съм палячо, запалянко. Емоцията трябва да се изразява тук, а не в леглото до жена ти. Аз съм надраснал нещата. Израснал съм на високо, а не като тези, които са били в дупки", заяви Крушарски.

  Сподели
158