Черно море се справи с Арда във Варна


FUTBOL-TV

Черно море се справи с Арда във Варна

Черно море победи Арда с 2:0 в мач от 7-ия кръг наefbet Лига, игран на стадион “Тича" във Варна. И двете попадения реализира Матиас Курьор. Той се разписа в 31-вата и 49-ата минути на двубоя. Въпреки липсата на Исмаил Иса и Родриго, варненци надиграха своя съперник и заслужено спечелиха трите точки.
 
Гостите започнаха срещата малко по-агресивно. В 5-ата минута Спас Делев центрира от корнер, а Милен Желев стреля с глава, но топката се удари от външната страна на мрежата, като премина на сантиметри от гредата.

В 31-вата минута Васил Панайотов потърси с далечен пас Матиас Курьор, вратарят на гостите излезе да пресече подаването, но се размина с топката, а Курьор на празна врата отбеляза за 1:0. В 44-ата минута Илиан Илиев пробва удар от границата на наказателното поле, но малко над напречната греда.
 
В 49-ата минута Черно море успя да вкара втори гол. След центриране одясно от свободен удар на Илиан Илиев, Васил Симеонов първоначално спаси удара с глава на Стефан Велев, но топката попадна в Матиас Курьор, който отново бе на точното място и реализира за 2:0. В 58-ата минута Коконов засече центриране от корнер, топката стигна до Ганев, който стреля с глава, но твърде слабо и Иван Дюлгеров улови. В 71-вата минута Иван Тилев получи топката, напредна няколко метра и шутира с десния крак, но покрай вратата. До края на срещата и двата тима не успяха да създадат сериозни опасности пред двете врати и резултатът остана непромене – 2:0 за Черно море.

  Сподели
137