ЦСКА си връща национал


FUTBOL-TV

ЦСКА си връща национал

Ангел Лясков ще се завърне в отбора на ЦСКА, научи FTV. Той игра този сезон под наем в Ботев Враца, където дори получи повиквателна за националния ни отбор.

Със сигурност Лясков ще се появи на първата тренировка на отбора за новия сезон, която е предвидена за днес. Проблем за него ще обаче да се наложи в състава. На неговата позиция в момента несменяем титуляр е Брадли Мазику, който дори измести бившият национал на Бразилия - Жеферсон. Последният също е опция за краен бранител, като дам може да играе дори капитанът Петър Занев, който обаче е използван в центъра на защитата.

Освен Лясков - на първата тренировка ще се появи и Тонислав Йорданов. Той пък игра под наем в Етър, където записа 8 мача и 5 гола за Етър. Той със сигурност ще остане в отбора и няма да бъде даван в друг отбор под наем, освен ако шефовете на тима не подпишат с някой чужденец, който играе като централен нападател. Към този момент като типичен таран на "Армията" играе Али Соу, но той не направи най-добрия си сезон. На тази позиция е ползван и Ахмед Ахмедов, но доста по-рядко.

  Сподели
101