Историята показва: Реал ще бие Юве


.

Историята показва: Реал ще бие Юве

Времето лети бързо и двете седмици очакване на реванша между Реал (Мадрид) и Ювентус изтекоха. В Торино тогава “Старата госпожа” се наложи благодарение на волята  и доказа, че за “белия балет” най-тежкото място за гостуване в Европа е именно там.

Загубата от Ювентусвкаар Реал в лоша серия. Мадридчани вече са два мача без победа. В единия отстъпиха на скромния Реал Унион за Купата на Краля, а в другия направиха равен 1:1 с Алмерия в Примера. Това засега оставя шампиона на Испания 3-ти в елита.

Колкото за Реал е неприятно в Торино, толкова за Ювентус е неприятно в Мадрид. “Бианконерите” са загубили последните си 4 мача на “Бернабеу”. Последната им победа като гост е отпреди 46 години (колкото е и на Реал в Торино).

Иначе след победата преди две седмици Юве възкръсна и вече мачка и в Серия А. Последната им жертва бе Рома. В събота “вълците” бяха бити само с 2:0. Приказките за уволнение на Клаудио Раниери отшумяха бързо.

Бернд Шустер няма сериозни проблеми със състава си. Все пак има някои въпросителни след мача с Алмерия. Пепе и Диара ще са под въпрос. Нистелрой тренира нормално. След травма се върна и Мигел Торес. Рубен де ла Ред, който припадна мистериозно по време на мача с Реал Унион ще си почива вкъщи.

Миналата седмица в лазарета на Ювентус попаднаха защитниците Дарио Кнежевич и Зденек Григера. Заедно с тях са отдавна контузените Трезеге, Буфон, Дзанети, Андраде и Поулсен. Добрата новина за Раниери е завръщането на Каморанези, Тиаго и Якуинта.

В този двубой, който вече става пословичен историята си е казала думата. А тя е доста красноречива – 46 години неизменен победител е домакинът. Равенство би свършило идеална работа на италианците, които ще имат шанс да спечелят първото място в групата и да очакват по-лек жребии. Най-сигурно е да се слуша историята и Реал да победи.

Вероятни състави:

Реал М: Касияс, Рамос, Канаваро, Хайнце, Марсело, Снайдер, Гаго, Гути, Робен, Ван Нистелрой, Раул

Ювентус: Манингер, Мелберг, Легроталие, Киелини, Молинаро, Каморанези, Сисоко, Тиаго, Недвед, Амаури, Дел Пиеро


Последни 5 мача:

Реал М: РЗПЗП

Ювентус: ППППЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
28