Черно море и Етър си размениха по два гола


FUTBOL-TV

Черно море и Етър си размениха по два гола

Черно море и Етър завършиха 2:2 в мач от 28-ия кръг наefbet Лига, игран на стадион “Тича" във Варна. В средата на първата част Мехди Букаси изведе “моряците" напред в резултата, а гостите, в рамките на две минути (52-ата и 54-ата) успяха да стигнат до пълен обрат. Празнуващия рожден ден днес Исмаил Иса реализира своя дежурен гол в 62-рата минута.

В 27-ата минута Черно море поведе в резултата. Мехди Букаси с далечен удар извън наказателното поле матира стража на Етър за 1:0. Това е първи гол за Букаси с екипа на Черно море.

В 48-ата минута Пехливанов излезе очи в очи с Иван Дичевски и пробва да го прехвърли, но вратарят показа класа и спаси. Само минута по-късно Исмаил Иса също се озова сам срещу вратаря, прехвърли го, но бранител успя да изчисти топката, която влизаше във вратата.

В 52-рата минута Етър изравни резултата. След центриране отляво, топката бе свалена към Боджадж, който с мощен удар от границата на наказателното поле матира Дичевски. Само две минути по късно виолетовите стигнаха до пълен обрат. Милчо Ангелов получи пас отдясно и с едно стреля от движение в близкия ъгъл за 1:2. Веднага след това грешка в отбраната на Черно море можеше да доведе до трети гол, но Дичевски успя да спаси. В 62-ата минута Черно море изравни. Виктор Попов центрира в наказателното поле отдясно, където Исмаил Иса с глава реализира за 2:2. Това е 11 гол за сезона в първенството за навършващия 31 години днес футболист на “моряците".

До края на двубоя и двата тима създадоха опасности пред съперниковите врати, но не успяха да реализират.

  Сподели
224