ЦСКА продължи участието си в Купата на България (видео)


П. Пенков

ЦСКА продължи участието си в Купата на България (видео)

Отборът на ЦСКА София успя да продължи участието в Купата на България, след като днес постигна класическа победа с 3:0 при гостуването си на Малеш Микрево. И трите попадения в срещата паднаха през второто полувреме, като единственото сериозно положение през първата част бе за армейците, които в 43-та минута оцелиха напречната греда след удар на Килиън Шеридън.

Червените открираха резултата в 60-та минута на двубоя, когато след груба грешка на защитата на Малеш, Маркиньос успя да отклони към Спас Делев, който стреля точно в далечния ъгъл на вратата за 0:1. Само четири минути по-късно ЦСКА удвой преднината си, благодарение на Килиън Шеридън. Той успя да засече центриране на Делев, успоредно на голлинията и така да направи преднината на тима по-комфортна.

В 74-та минута гостите придадоха класически вид на резултата, след като организраха прекрасна контраатака. Тодор Янчев отклони към съотборника си Румен Трифонов, който центрира в наказателното поле на домакините, където Спас Делев успя да засече от малък ъгъл и да направи резултата 3:0 в полза на ЦСКА.

Видео: Тук

  Сподели
160