Черно море с втора поредна победа над Тигрите


FUTBOL-TV

Черно море с втора поредна победа над Тигрите

Черно море записа победа с 1:0 при домакинството си на Витоша Бистрица в мач от първия мач от група “А" на втората осмица, игран на стадион “Тича" във Варна. Единствения гол в мача реализира Исмаил Иса в 13-ата минута. Любопитното е, че в срещата между двата тима преди седмица отново Иса се разписа във вратата на Николай Кръстев.

Първото положение в мача бе в полза на Черно море. Още в третата минута Исмаил Иса получи топката вляво от наказателното поле, залъга бранител и стреля, но стражът на гостите спаси. В 8-ата минута “моряците" пропуснаха да открият резултата. Жордао Кардосо не успя да намери очертанията на вратата от малкия пенал, след страхотен пас на Матиас Курьор отляво.

Пет минути по-късно варненци поведоха с 1:0. Цветомир Панов сложи топката на главата на Исмаил Иса, който от близо разстреля вратаря за 1:0. В 22-ата минута гостите можеха да се върнат в мача. Илия Димитров опита да прехвърли вратаря Иван Дюлгеров, но Цветомир Панов притича и изчисти топката от голлинията, с което предотврати изравняване на резултата. В 41-вата минута Дяков центрира от пряк свободен удар, а Бонев с глава нацели гредата, но бранител изчисти в корнер. В 43-ата минута Матиас Курьор напредна в наказателното поле и стреля, но Кръстев успя да спаси.

В 50-ата Жордао Кардосо стреля опасно, но покрай вратата. В 59-ата минута Иса пусна успореден пас към Курьор в наказателното поле, но той не съумя да отиграе добре топката след отлична намеса на Дилчовски. В 77-ата минута Васил Панайотов центрира отдясно към Денислав Ангелов, който от въздуха не успя да намери добре топката и стреля в аут.

В следващия кръг Черно море приема тима на Етър. Мачът е на 26 юни, петък от 18,45 часа.

  Сподели
144