За Вердер трите точки са задължителни


.

За Вердер трите точки са задължителни

Вердер посреща Панатинайкос в мач от група В на Шампионската лига. И за двата тима срещата се явява решаваща. Засега в групата лидер е Интер със 7 точки, следван от Вердер с 5, Анортозис има 4, а ПАО – 1.

Именно за това немците са фаворит в двубоя. Срещата преди 2 седмици в Атина завърши 2:2, но гърците винаги са силни у дома.

Любопитно е, че в Гермния Вердер е машина за голове. Възпитаниците на ТомасШааф са отбелязали 27 за 11 мача. В Европа нещата не седят така – 3 попадения от 3 мача. Тимът обаче показва слабости в защита и поради тази причина е 8-ми на цели 9 точки от лидера Хофенхайм.

Гостите от Гърция пък изпитват затруднения у дома и направиха два мача без победа, единият от които дори бе загубен от Ерготелис. След това обаче обърнаха Паниониос с човек по-малко.

Томас Шааф няма да може да разчита на Торстен Фрингс, който натрупа жълти картони. Клеменс Фритц е превъзмогнал травмата си и вече тренира.

Андреас Иваншиц не отпътува за Германия, тъй като е контузен. Същата е ситуацията с Родриго Соуса. Детето чудо на ПАО Сотирис Нинис пък се контузи в тренировка и е под сериозен въпрос.
 
Силното нападение на Вердер, комбинирано със слабата защита на Панатинайкос навежда само на една мисъл. Победа за домакините и то с изразителен резултат. Последното пътуване на гърци до “Везерщадион” бе катастрофално 5:1. ПАО е отбор с дух, което се видя в последната им победа над Паниониос, в която бяха с човек по-малко. Случайна победа може да ги остави в играта, но почти не се вижда начин, по който те могат да я постигнат.


Последни 5 мача:

Вердер: ПЗРРР

ПАО:  ПЗРРР

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 4:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
92