Марсилия ще попречи да ПСВ да да доближи лидерите


.

Марсилия ще попречи да ПСВ да да доближи лидерите

Олимпик Марсилия посреща ПСВ Айндховен в среща от 4-тия кръг в груповата фаза на Шампионската лига. Засега не изглежда двата тима да имат сериозен шанс да се намърдат в първите 2 места. Там са Атлетико М и Ливърпул, които имат по 7 точки.

След победата си на “Филипс Стейдиъм” ПСВ взе преднина пред Марсилия с 3 точки, които са и единствените в актива на отбора на Хууб Стивенс. Все пак разпределението на мачовете дава шанс на холандците при победа да доближат лидерите, които в същото време играят помежду си на “Анфийлд”.

Олимпик прекъсна серия от 3 мача без победа във всички турнири, след като надделя над Сент Етиен в събота. Ерик Геретс е сигурен, че клубът му не е в криза въпреки лошото представяне в Европа.

У дома ПСВ бе леко разколебан преди да запише две последователни победи. Наставникът им бе доволен от играта в защита в тези двубой. Със сигурност “филипсите” ще направят всичко, за да победят на “Велодром” и да се надяват да останат в лигата и през пролетта. Или поне да си осигурят участие в УЕФА.

Ерик Геретс не може да използва нападателя Мамаду Нианг, докато защитника Жулиен Родригес не е напълно възстановен. Шарл Каборе и Беноа Шейру се връщат след леки травми.

Хууб Стевенс няма да разчита на триото Джереми Бреше, Нордин Амрабат и Бас Роорда. Холандците ще стартират в схема 4-2-3-1 с Дани Коверманс отпред и Едисон Мендес и  Балаж Джуджак по крилата.

Именно Мендес се поскара на тренировка с наставника си, но нещата са изгладени. И в Марсилия се случи нещо подобно, след като Бен Арфа отказа да влезе като резерва.

Марсилия ще опита да се реваншира за мача след загубата с 2:0 в Холандия. ПСВ обаче е много гладен за успеха, който ще даде шанс на тима да продължи напред. Дори при равен, който е най-логичен на “Велодром” холандците ще са доволни, защото ще играят в Купата УЕФА, освен ако не станат чудеса до края.

Вероятни състави:

Марсилия: Манданда, Бонарт, Хилтон, Кана, Тайво, Зиани, Шейру, М’Бами, Бен Арфа, Грандин, Коне

ПСВ Айндховен: Исаксон, марселис, Симонс, Адо, Пиетерс, Бакал, Вуйтенс, Мендес, Афелай, Джуджак, Коверманс

Последни 5 мача:

Марсилия: ПРЗЗП
ПСВ Айндховен: ППЗПЗ

Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
76