Раул Албентоса: Казаха ми, че има шанс ЦСКА да изчезне


FUTBOL-TV

Раул Албентоса: Казаха ми, че има шанс ЦСКА да изчезне

Разтрогналият с ЦСКА бранител Раул Албентоса призна, че че е изгубил много пари заради пандемията от коронавирус. В интервю за "EL ESPAÑOL" защитникът заяви, че е прекратил договора си с "червените", за да може ЦСКА да продължи да съществува.

"В ЦСКА забелязах голяма привързаност. От първия момент собственикът на клуба винаги се интересуваше от мен и ми помагаше във всичко. Сега, при толкова сериозна криза, не можех да ги разочаровам и трябваше да върна услугата. Обадиха ми се и ми казаха, че поради коронавируса трябва да вземат решение, защото има голям шанс отборът да изчезне. Тогава аз реших да им съобщя, че прекратявам договора си, за да им помогна, за да може ЦСКА да го има", заяви Албентоса.

Междувременно се разбра, че Раул е получил запитвания за евентуално привличане след края на кризата с коронавируса. Те са дошли от втородивизионни испански клубове. Говори се, че един от заинтересованите отбори е Малага. Албентоса е отлично познат на испанските отбори, тъй като има над 100 мача в Примера, а преди да премине в ЦСКА, играеше за втородивизионния Химнастик Тарагона.

Албентоса вече се е прибрал в Испания - в Саламанка, след като прекрати по взаимно съгласие договора си с "армейците".

  Сподели
91