Бойко Борисов ще говори с феновете на Левски


FUTBOL-TV

Бойко Борисов ще говори с феновете на Левски

Министър-председателят на България Бойко Борисов ще проведе среща с фенове на Левски в петък. Политикът имаше визита в Швейцария, която вероятно му е попречила да насрочи сбирката по-рано. Очаква се на въпросната среща да присъства и спортният министър Красен Кралев, информира "Дарик". Припомняме, че такава среща бе поискана от "сините" фенове след първото им виждане с Васил Божков, което бе в неделя. 

"Дебело подчертаваме, че ние не проявяваме загриженост за ничии частни икономически, финансови или политически интереси, както и че не желаем любовта ни към “Левски" да бъде използвана в политически или икономически сделки и противопоставяния.

От друга страна обаче, не можем да не бъдем сериозно притеснени, когато от редица места се чуват мнения и прогнози, че бъдещите промени, касаещи дейността на някои от основните субекти, осигуряващи финансирането на нашия Клуб ще предизвикат неговата фактическа "смърт“ и той ще бъде закрит и ликвидиран", написаха по-рано от НКП.

Днес запалянковци на клуба от "Герена“ ще се виждат с бизнесмена Васил Божков, който в момента осигурява финансирането на "сините“.

  Сподели
123