Немци разгромиха ЦСКА в контрола


FUTBOL-TV

Немци разгромиха ЦСКА в контрола

ЦСКА допусна поражение с 0:5 срещу тима от Втора Бундеслига - Нюрнберг в контрола, която се игра в Испания. След половин час игра Лохкемпер откри резултата. Той завърши атака на своя тим, като преди това двама негови съотборници не успяха да се разпишат от добри ситуации. Три минути след това отново той бе точен, като този път попадението бе доста красиво. Той бе точен със страхотен удар от воле.

В 66-ата минута Кери си вкара автогол. Той опита да изчисти топката, но вместо това я прати в собствената си врата. Малко преди втория гол немците пратиха отново топката във вратата на българите, но попадението бе отменено, поради засада. В 72-ата Фрай вкара четвърто попадение, като вина отново имаше Кери, който изостана и позволи атаката на съперника да се развие добре. В добавеното време Гайс оформи крайния резултат.

"Армейците" изиграха слаб мач, но въпреки това имаха няколко добри положения и можеха да стигнат поне до почетно попадение, но Пинто, Юрич и новото попълнение - Ахмедов пропуснаха от добри позиции.

  Сподели
155