Джеси: Чакам мача с Левски, но не мисля за отмъщение


FUTBOL-TV

Джеси: Чакам мача с Левски, но не мисля за отмъщение

Завръналият се в ЦСКА - Едвин Джеси е на мнение, че отборът все още има шансове да се бори за шампионската титла с Лудогорец. "Чувствам се добре и физически готов. Искам да се докажа. За предсезонен период се намирам в добра форма, но на лагера ще се подобрявам“, коментира Джеси.

"Времето ми в САЩ го приемам като страхотен опит. Животът е страхотен там. Очевидно не се развиха нещата заради лично отношение, а не заради качествата ми. Трябва да остана с хладък ум и да се трудя здраво, за да бъда в оптимална форма. Завърнах се много рано в ЦСКА, но следих ситуацията. Трябва да кажа, че тимът има добри играчи, но понякога не се получава. Все пак последните мачове бяха силни и трябва да продължим по същия начин“, добави той.

В последното дерби между ЦСКА и Левски, в което игра Джеси, той бе изгонен с директен червен картон за удар без топка: "Трудно е да забравя ситуацията в мача срещу Левски, защото бе несправедлив червения картон. Трябва да се поправя не само в дербитата срещу Левски. Не го възприемам като отмъщение. Гледам на всеки мач еднакво. Вярвам, че мога да бъда важен за ЦСКА.“

"ЦСКА винаги има шанс за титлата. В края на деня винаги говорим за клуба, който е най-големият в България. Ако всички елементи паснат на своите места, ще видите колко добре ще играем“, каза още Едвин Джеси.

  Сподели
88