Славия се възползва от кризата в Етър


FUTBOL-TV

Славия се възползва от кризата в Етър

Славия си тръгна с трите точки от гостуването във Велико Търново. "Белите" победиха Етър с 2:0 на стадион “Ивайло", като могат да съжаляват, че не вкараха повече голове. Мачът бе първи от програмата на 18-ия кръг вefbet Лига, а "белите" си гарантираха успеха още през първата част, когато точни бяха Георги Йомов (5) и Илиан Мицански (27).

След почивката столичани пропиляха няколко добри ситуации, но в крайна сметка се възползваха от кризата в тима на Етър. Както вече стана ясно през седмицата се стигна до голям скандал, след като по време на тренировка помощник-треньорът Тодор Колев и капитанът Иван Стоянов са си разменили крошета. А на неприятните сцени са станали свидетели и деца от школата на "болярите". В резултат на това Тодор Колев бе временно отстранен от клуба.

Победата е добре дошла за Славия, като тимът ще се изкачи до 5-то място с 26 точки на сметката си. Тепърва обаче предстоят да се изиграят другите мачове от кръга и "белите" могат да бъдат изместени. Етър пък 10-ти със 17 пункта, като същото важи и за "болярите" - до края на всички мачове от 18-ия кръг те могат да слязат още надолу в класирането.

  Сподели
128