Бой до кръв между играч и треньор беляза тренировка на Етър


FUTBOL-TV

Бой до кръв между играч и треньор беляза тренировка на Етър

Скандал с бой е станал на вчерашната тренировка на Етър, съобщава сайтът “Болярски новини". Според материала помощник-треньорът Тодор Колев и капитанът Иван Стоянов са си разменили крошета по време на заниманието във вторник.

“Още по-лошото е, че свидетели на инцидента, който станал на терените на Спортното училище, стават не само футболистите, но и деца от школата на клуба. След мелето Стоянов, който е актуалният капитан на “виолетовите", е потърсил помощ, облян в кръв, разказаха възмутени очевидци. На същата тренировка е имало още серия от подобни сблъсъци и "прехвърчане на искри", в които са участвали и други играчи като Здравко Илиев и Ерол Дост. Случаят е показателен и за нажежената обстановка в съблекалнята на клуба ни, който напоследък никак не радва феновете си, заради посредствените си игри и то срещу преки конкуренти в класирането.

Повечето фенове открито негодуват и срещу треньора Росен Кирилов, който разполага с качествена селекция и добър бюджет, но тимът губи облика си, изграден при предшественика му Красимир Балъков.Със сигурност повлиява и оттеглянето на основния благодетел Александър Нанков. По случая се очакват и дисциплинарни наказания и отговорност за уронване на престижа на виолетовите", пише дословно в материала.

  Сподели
194