Десподов: Дано да завърша кариерата си в ЦСКА!


FUTBOL-TV

Десподов: Дано да завърша кариерата си в ЦСКА!

"Да се върна в ЦСКА? Това е интересен въпрос... Не ме връщайте още (смее се). Има шанс, разбира се. Винаги има шанс да се върна в ЦСКА. Дай Боже, един ден да си завърша кариерата в ЦСКА. Към този момент трябва да се върви нагоре и да се развиваме в чужбина. В момента няма да се върна в отбора", заяви играчът на Щурм Грац - Кирил Десподов.

"Винаги съм казвал, че моят любим отбор е Реал Мадрид. Кой знае? Един ден, може и да стане. Италия? Какво има да й преживявам? Аз да не съм живял 20 години там? Всичко е нормално. Сега съм се адаптирал. Радвам се, че нещата ми тръгнаха. Отбелязвам голове, щастлив съм и се чувствам добре в Щурм. Всичко е много добре, а първенството е интересно. Има 3-4 точки между първите 4 отбора. Чувствам се много добре. За един футболист е много важен треньорът. Когато той ти има доверие и вярва в теб - тогава няма кой да те спре", заяви Десподов, който коментира и темата с националния отбор:

"Още не съм се видял с г-н Дерменджиев, но и това ще стане. Не съм работим с него, но знам, че той имаше успехи с Лудогорец. Надявам се да допринесе и за национални отбор. Имаме първо контрола и отборът трябва да се обиграе добре, преди мача с Чехия. Трябват ни победи. Нашата борба ще бъде през месец март, когато ще имаме реален шанс да се класираме на Европейско първенство. Това са нашите мачове. Сега треньорът ще види на кои играчи ще може да разчита за тогава. Смяната на треньора лично на мен не ми влияе. Това го има в цял свят. Не съм говорил с другите, но и с тях вероятно е така. Ние сме професионалисти. Да, няма резултати, но да се надяваме, че през март ще поправи тези грешки, тези загуби", добави Десподов.

"Загубата от Англия вече я коментирах. Още след мача казах, че резултатът можеше да е двоен. Не е приятно да паднеш с 0:6. Изобщо не е приятно. Но паднахме от Англия, не сме паднали от някой слаб отбор. Кофти е, но във футбола е така - после идва друг мач и може да поправиш грешката", категоричен бе бившият играч на ЦСКА.

"Ще се радвам, ако отново стана Футболист на годината, разбира се. Но това ще го разберем догодина. Има време. Кой да спечели? Е, вие очаквате ли друго име да кажа (смее се). Няма да кажа друг футболист", добави още Десподов.

  Сподели
170