Петричев: Не проявяваме интерес към играчи на Левски


FUTBOL-TV

Петричев: Не проявяваме интерес към играчи на Левски

"Поуки може да сме си взели много, но основната е, че играем с отбор, който е спечелил квота за евротурнирите в едно от най-добрите първенства в света. Имаше една създадена нагласа, че едва ли не Лудогорец задължително трябва да бие Еспаньол едва ли не с разлика, което е доста заблуждаващо, защото знаем какво име е Еспаньол, какъв отбор. Трябва да сме наясно, че отиваме да се изправиме срещу един изключително добър отбор, който играе в такова първенство", коментира изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев. Той се спря пред медиите и сподели очакванията си за предстоящия двубой от 4-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа срещу Еспаньол преди заминаването на тима за Испания.

"Свикнали сме към Лудогорец да има има високи очаквания, тъй като през годините се надигравахме като равен с равен с много сериозни отбори, имаме амбиции, не е имало някакво негативно влияние върху нас, можем да постигнем добър резултат, все пак има още 3 мача, в предстоящия кръг ще станат ясни доста неща, имаме сили да продължим напред с оглед показаните игри до момента", допълни той.

"Прочетох информациите за интерес към футболисти на Левски. Лудогорец има добре окомплектован състав и не проявяваме интерес към играчи на Левски. Тези информации не отговарят на истината", каза още шефът на Лудогорец по повод слуховете, че тимът иска да купи Станислав Иванов от отбора на "сините".

  Сподели
133