Боби Михайлов: Отдавна се замислих, че може да съм омръзнал на хората


FUTBOL-TV

Боби Михайлов: Отдавна се замислих, че може да съм омръзнал на хората

Борислав Михайлов, който подаде оставка, обяви, че скоро няма да се занимава с футбол. Той коментира на официална пресконференция, след като обяви официално решението си пред Изпълкома на БФС, че ще се отдаде на почивка.

"Най-голяма грешка трудно мога да ви кажа сега, сигурно съм бил прекалено добър. Аз ще си почивам известно време, ще ходя на риба, на лов. Не, не бих казал, че съм предаден. Ще мисля за футбол след много време", заяви Борислав Михайлов.

 
"Оценката за мен е, че четири пъти съм избиран на този пост с 90% от гласовете. Много неща се промениха и към хубаво, като работа на БФС. Просто идва момент, в който на човек му писва", каза още Борислав Михайлов. 

"Отдавна се замислих, че може да съм омръзнал на хората, въпреки свършеното. Предпочетох с моята оставка да сваля напрежението от случилите се напоследък неща и дам възможност на колегите да работят. Не, че аз съм виновен за тях. Дали съм говорил с Бойко Борисов? В деня на мача се видях само с министъра на спорта. Прочетох изказването на премиера на сутринта, но моето решение няма нищо общо с това. Не съм пременял решението си през деня. За 14 години със сигурност имам някаква вина. Футболният съюз е регулатор. Футболът обаче се прави по клубовете. Това трябва да го разберете веднъж завинаги. Аз като бях вратар, шест гола не са ми вкарвали със сигурност. Идва моментът, в който търпението се изчерпва. Това е причината да съм тук през вас. В това няма нищо странно и нищо срамно. Не мога да гадая дали случилото се на мача с Англия е направено нарочно. Със сигурност не сме го предизвикали ние. Напрежението бе нагнетено в Англия и затова изпратих тези писма до УЕФА, в които твърдях, че в България няма расизъм", заяви Михайлов.

  Сподели
198