Пуснаха билетите за България - Англия на касите на стадион Васил Левски


FUTBOL-TV

Пуснаха билетите за България - Англия на касите на стадион Васил Левски

Билетите за най-очаквания мач от родния фен от евроквалификациите са в продажба от днес на касите на Националния стадион "Васил Левски“. Пропуски за БългарияАнглия могат да бъдат закупени и в цялата партньорска мрежа на Eventim, както и онлайн.

От днес касите на ул. "Ген. Йосиф В. Гурко“ ще бъдат отворени с работно време от 10:00 до 19:00 ч. всеки ден, а на 14 октомври билети ще се продават на всички каси на стадиона до самото начало на футболната среща. Тимът на Красимир Балъков посреща полуфиналиста от последния мондиал от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски“.

БФС и официалният партньор на съюза Vivacom също така продължават инициативата "Семеен сектор", която дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (сектор А, блок 8) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена за сектор А (60 лв.) и има право да заведе до три малолетни лица срещу допълнителни 2 лева на пропуск. Напомняме, че родителят или настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

И за двубоя срещу Англия БФС предлага ексклузивно преживяване за любителите на футбола чрез специално обособената hospitality зона в ложите на Националния стадион "Васил Левски“. Пропуските за двете категории ВИП достъп също са в свободна продажба както на касите на стадиона, така и онлайн и в търговската мрежа на партньорите на Eventim.

Билети за мача между България и Англия могат да се закупят и от:

OMV

Orange Center

Office 1 Superstore

Български пощи

Билетен център на НДК

Каса Арена Армеец

ТЕХНОПОЛИС 

  Сподели
83