Стартира продажбата на билетите за мачовете на Лудогорец в груповата фаза на ЛЕ


Л. Михайлов

Стартира продажбата на билетите за мачовете на Лудогорец в груповата фаза на ЛЕ

Ръководството на Лудогорец съобщава, че днес стартира продажбата на билети за домакинските мачове от четвъртото участие на тима в груповата фаза на Лига Европа. Входните талони ще се продават на клубната база в Разград. На 19 септември в 22:00 ч. шампионите на България приемат ЦСКА Москва, на 24 октомври в 19,55 ч. Еспаньол и на 12 декември в  22:00 ч. Ференцварош. Цените на билетите за изброените мачове са следните:

Централна трибуна – 25 лв.
Сектор "В“ /блокове 3 и 4/ –  25,00 лв.
Сектор "В“ /блокове 1,2,5,6/  – 15,00 лв.
Сектор "А“ – 15 лв.
Сектор "А1“ – 15 лв.
Трибуна "Моци“ – 10,00 лв.

ПФК Лудогорец въвежда специален режим на продажба на билетите за мачовете в Лига Европа, който ще бъде спазван стриктно.

– Във вторник, сряда и четвъртък ще се продават билети само за спонсори на Клуба и притежателите на абонаментни карти, които могат с приоритет да си закупят входни талони и за трите мача, за да си гарантират желаните места на "Лудогорец Арена“.

– От 13 септември, петък ще бъде в сила свободна продажба на билети за всички привърженици.

– От 13 септември се приемат заявки за билети от България и чужбина на мейл [email protected]

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена“ и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.

В същото време от Лудогорец пуснаха билетите и за мача от IX кръг на efbet Лига срещу Етър, който ще се играе в събота (14 септември) от 20,00 ч. в Разград. В деня на мача от 14,00 ч. ще работи касата на улица "Васил Левски“, а в 18,00 ч. отваря гишето на сектор "Гости“.

Цените на билетите за мача с Етър са следните:

Сектор "В“ блокове 3 и 4 -15 лв.

Сектор "В“ блокове 1,2,5,6 – 10 лв.

Трибуна "Моци“ – 8 лв.

Сектор "Гости“ - 8 лв.

За двубоя с търновския тим ще се продават и семейни билети.

147