Легенда на Левски: Имаме реална възможност да се борим за титлата!


FUTBOL-TV

Легенда на Левски: Имаме реална възможност да се борим за титлата!

Рекордьорът по мачове за Левски Стефан Аладжов вярва, че клубът на сърцето му може да прекъсне хегемонията на Лудогорец и да стане шампион този сезон. "Сините" изостават с точка от шампионите, като слязоха от върха, допускайки равенство в спечелен мач срещу ЦСКА. Ето и какво сподели Аладжов по наболелите въпроси на "Герена" в интервю за "Тема Спорт". 

"Лятната селекция приключи, сега трябва да се обиграе съставът. Щеше да се търси защитник, но от клуба не успяха да привлекат никой. Нямат и алтернатива при фланговите бранители. Може би, за да се стигне до продажбата на Мариани, са били необходими финанси."

"Но сега няма адекватен негов заместник. Селекцията не впечатлява. Но дано да тръгне отборът нагоре и тази пауза да е използвана по най-добрия начин. Ще бъде трудно, защото предстои мач срещу Черно море на "Герена". "Моряците" са сериозен противник."

"Петър Хубчев може би напусна националния, защото е нямал достатъчно класни футболисти. Видяхте за какво става въпрос. Нормално е да те победи Англия, но да се играе само с вратаря и топката да се връща назад не става."

"Това е във връзка, че и на Краси (б.а. – Балъков) ще му бъде много трудно. Може би затова Хубчев напусна. В Левски налучка състава и дано занапред нещата да се подобрят в това отношение. Засега треньорът се справя."

"Неприятно се получи в мача с ЦСКА, когато се стигна от 2:0 до 2:2. Можеше Левски да вкара и трети гол преди това, а ако имаше още пет минути до края на мача, и ЦСКА имаше шанс да победи. Хубавото за момента е, че "червените" и Лудогорец губят точки, защото Левски записа поражение от Берое у дома." 

"Левски не трябва да пада у дома, ако иска да направи нещо. Програмата горе-долу е добра за отбора. "Сините" имат реалната възможност да се борят за титлата, но трябва да побеждават преките си конкуренти – ЦСКА и Лудогорец. Не бива с лека ръка при спечелен мач, водейки 2:0, да завършиш наравно", коментира Аладжов. 

Снимка: Гонг

210