Стойчо Стоев: Този мач е идеален за футболисти с по-малко игрови минути


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев: Този мач е идеален за футболисти с по-малко игрови минути

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред медиите на заминаване за Уелс, където разградчани ще гостуват на ТНС в мач-реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща бе спечелена с 5:0 от разградчани.

"Няма разходки, това е европейски мач, идеална възможност една част от футболисти, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат, а други малко да починат. Надяваме се да не се получат контузии, най-малкото противникът т ще играе за своята чест. Не бих делил играчите ни на титуляри и резерви, който и да избереш в един момент, няма да грешиш", каза наставникът на Летище "Варна".

"От вчера наблюдавам Марибор, имам видеонаблюдения, по-конкретно и целенасочено вече ще гледам след мача с ТНС. Словенците са от този тип отбори, които се стремят от първата до последната минута да постигнат добър резултат. Марселиньо? Той отдавна е част от отбора. Той тренира с отбора, а това че вие го научавате по-късно... Това е! Отдавна сме провели разговори с него. Той беше също достатъчно конкретен и пред вас, медиите", завърши Стойчо Стоев.

171