Късен гол спаси точката за Ботев Враца срещу Черно море


FUTBOL-TV

Късен гол спаси точката за Ботев Враца срещу Черно море

Черно море изпусна да победи Ботев Враца в мач от 5-ия кръг наefbet лига. “Моряците" водеха в резултата до 90-ата минута на срещата с гол на Исмаил Иса, но допуснаха изравняване.

“Моряците" отправиха първия точен удар в очертанията на една от двете врати. В 15-ата минута Родриго центрира топката отляво, а Мартин Минчев с глава стреля право в ръцете на вратаря. В 23-ата минута Черно море пропусна отлична възможност да поведе в резултата. Исмаил Иса проби отляво, нахлу в наказателното поле, финтира бранител и пусна топката към точката на дузпата, където Мартин Минчев стреля по земя, но кълбото бе избито с шпагат от защитник, зад гърба на вратаря. В 43-ата минута все пак “моряците" успяха да вкарат. Исмаил Иса се пребори за топката с Апосол Попов, напредна в наказателното поле, финтира стража на врачани и на празна врата реализира за 1:0.

В 64-ата минута домакините можеха да изравнят, но блестяща намеса на вратаря Иван Дюлгеров запази резултата непроменен. Веднага след това Васил Панайотов пусна дълъг пас към Исмаил Иса отдясно, но Керчев стигна до топката преди нападателя на варненци. При опита си да изчисти кълбото обаче, то попадна в Родриго, който навлезе в наказателното поле и от малък ъгъл стреля, но на сантиметри над напречната греда. В 86-ата Иван Дюлгеров спаси опасен удар по посока на вратата, а в 90-ата стражът на варненци капитулира. След центриране отляво Будинов свали топката с глава на задна греда, където Вълчев реализира за 1:1. В 91-вата минута Миро Енчев стреля с глава след центриране от корнер, но вратарят спаси. Веднага след това Жордао отправи опасен удар, но отново стража на Враца успя избие.

  Сподели
465