Стойчо Стоев: Няма да подценим ТНС! Още не мислим за ЦСКА (видео)


FUTBOL-TV

Стойчо Стоев: Няма да подценим ТНС! Още не мислим за ЦСКА (видео)

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев даде пресконференция преди първия мач от III предварителен кръг на Лига Европа срещу Дъ ню сейнтс. Стоев е оптимист за двубоя, който е в четвъртък от 20,30 ч. на "Лудогорец Арена“.

"Ще направя някои ротации в състава за мача с Дъ ню сейнтс. Ще дам шанс на футболисти, които са взимали по-рядко участие в мачовете“, призна Стоев.

Той е категоричен, че шампионите няма да подценят съперника от Уелс

"В европейските мачове, ако подцениш противника независимо от класата му, можеш да страдаш. Щом Дъ ню сейнтс е стигнал дотук, значи си има своите стойности. Не бих коментирал пред камерите кои са силните и слаби страни на съперника“.

Стойчо Стоев коментира състоянието на Лудогорец в навечерието на двубоя с първенеца на Уелс. 

"Не бързайте да отписвате никого. В момента всички са добре и ще бъдат на разположение“, категоричен бе треньорът на Лудогорец.

Стоев сподели неговата рецепта за успех срещу Дъ ню сейнтс.

"Подобни отбори са до първия гол в тяхната врата. След това става по-лесно за нас, тъй като се отварят и оставят пространства. Ние имаме достатъчно добри играчи да ги използваме“.

Треньорът разкри идеалния сценарий за развоя на първия мач с Дъ ню сейнтс.

"Най-доброто развитие е да вкараме 3-4 гола през първото полувреме и да решим всичко. За съжаление не се получава така много често във футбола. Фокусът ни е върху двубоя с уeлсците. Не мислим още за ЦСКА“, допълни Стоев.

  Сподели
440