Стоичков след среща в Столична община: Фандъкова ме увери, че ЦСКА ще има стадион


FUTBOL-TV

 Стоичков след среща в Столична община: Фандъкова ме увери, че ЦСКА ще има стадион

Малко преди да отлети за Маями, най-големият български футболист Христо Стоичков се срещна със столичния кмет Йорданка Фандъкова. След нея носителят на Златната топка обяви, че ще има нов стадион на мястото на "Българска армия".

"Г-жа Фандъкова ме увери, че нов стадион на ЦСКА ще има – рече Стоичков на летището. – Много е важно да се спазват законите. На рисунките стадионът е много хубав и съм сигурен, че ако всичко е по правилата, ще стане реалност. Това е желанието и на Фандъкова. Познаваме се от години и тя винаги си държи на думата. Каквото е обещала на София, го е изпълнила.“ 

Кавалерът на "Златната топка“ отлетя за САЩ с над 10 000 нови приятели. "Всички, които дойдоха да ме уважат и си купиха моята книга "Историята“, вече играят в моя отбор – възкликна Стоичков. – Благодарен съм им! Поклон! Обиколих шест града, срещнах се с кметове и никога не се интересувам кой от коя партия е. Аз съм безпартиен. Моята партия е на блузата ми – HS8. Там са и всичките ми нови приятели, които вече четат "Историята“-та ми“, каза Стоичков, цитиран от "Труд".

  Сподели
632