Балъков: Дори футболистите ни да са в топ форма, срещу Англия ще ни бъде много трудно


FUTBOL-TV

Балъков: Дори футболистите ни да са в топ форма, срещу Англия ще ни бъде много трудно

Селекционерът на националния отбор по футбол Красимир Балъков беше сред зрителите на стадион "Ивайло“ при равенството 2:2 между Етър и Ботев Пловдив. Бала не пожела да анализира мача, но призна, че ни чака много труден двубой срещу Англия на 7 септември от квалификациите за Евро 2020.

"Самия мач между Етър и Ботев няма да го коментирам. Аз съм тук, за да гледам футболистите – кой се представя добре и дали мога да го извикам в националния отбор. За мача нека говорят треньорите. Не мога да кажа дали Даниел Младенов дава заявка с головете си за представителния тим. Няма как да разкривам имена в публичното пространство“, обяви Балъков.

"В петък бях на мача Витоша – Арда, а в неделя съм на мача на ЦСКА с Ботев Враца. Искам да изгледам всички отбори и да видя в какво състояние са футболистите. Никога не бих коментирал конкретни имена, за да няма после спекулации."

"В началото на първенството отборите още не са влезли в добра форма. Дори футболистите да са в топ форма, срещу Англия ще ни бъде много трудно. Има още доста време, ще се опитаме да направим всичко възможно, доколкото силите и възможностите ни позволяват, а само Господ може да каже какво ще стане", допълни националният селекционер.

311