Славия измъкна точка от Варна


FUTBOL-TV

Славия измъкна точка от Варна

Черно море завърши 0:0 при домакинството на Славия в мач от 4-ия кръг наefbet Първа лига, игран на стадион “Тича" във Варна. “Моряците" търсиха трите точки през целия двубой, докато столичният тим накъсваше играта с груби фалове, търкаляне по тревата, бавене, провокации и всякакви други прийоми извън феърплея. В крайна сметка този футбол от страна на гостите се оказа достатъчен за точката в тази среща, а за домакините остана разочарованието, че не стигнаха до победата. “Белите" доиграха последните 10 минути и 5-те продължение с човек по-малко, след като за втори жълт картон бе изгонен Димитър Велковски.

Дани Кики можеше да донесе трите точки за своите, в продълженията на мача. Халфът на варненци бе фаулиран в наказателното поле, но главният рефер отсъди нарушението на 5-6 метра извън пеналта. Въпреки това Кики отправи добър изстрел от прекия свободен удар, но стражът на гостите успя да спаси.

Така Черно море заема втора позиция в класирането с актив от 8 точки, колкото има и Арда, но е с по-лоша голова разлика. В следващия кръг “моряците" гостуват на Ботев Враца. Срещата е на 9 август, петък от 18 часа.

В друг мач от кръга -  Арда Кърджали постигна втора победа в историята си в елита на родния футбол. Тимът от Южна България стигна до успех с 3:1 при визитата си на Витоша Бистрица.

  Сподели
227