Георги Илиев подписал с Локо Пловдив до края на годината


FUTBOL-TV

Георги Илиев подписал с Локо Пловдив до края на годината

Третият в анкетата сред професионалните футболисти за най-добър играч през отминалия сезон в Първа Лига Георги Илиев ще носи екипа на Локомотив Пловдив само до края на годината. Самият той призна,  че договорът му с тима, с който стана шампион преди 15 години, е за шест месеца и не се е колебал, след като е получил предложението. Илиев каза още, че не се притеснява и иска да играе срещу родния си Черно море. Както е известно, "черно-белите" гостуват на варненския тим в първия кръг от предстоящия сезон. Именно от стадион Тича освободиха Илиев с недомлъвки и по обиден за приноса му към клуба начин.

"Щастлив съм от това и изобщо не съм се колебаел къде да продължа, след като получих офертата от Локо. Искам да играя в първия кръг от новото първенство срещу Черно море. Във Варна имам много приятели, но и хора, които загубиха доверието ми", коментира Илиев пред "Меридиан Мач",

Пред него има една огромна цел, която със сигурност му е помогнала в решението да продължи кариерата си. Той трябва да изиграе 13 мача, за да се изкачи на върха в класацията на играчите с най-много мачове в елита за всички времена. 

191