Барса пак ще вкарва голове, този път на Алмерия


.

Барса пак ще вкарва голове, този път на Алмерия

Барселона навлезе в доста добра форма и това си пролича и в сряда, когато тимът попиля Базел с 5:0 като гост. Сега каталунците играят с Алмерия в Примера и победата им изглежда в кърпа вързана. Въпросът по-скоро е с какъв резултат ще бъде спечелен мачът.

В началото “блаугранас” започна трудно, но последваха 9 последователни победи във всички турнири и то в много от мачовете резултатът бе доста изразителен. След тези изяви тимът вече е сред основните фаворити на букмейкърите и в Испания и в Шампионската лига.

Алмерия показа чудесни неща миналия сезон. Тимът не просто остана в елита, но и бе в борбата за място в Европа. Унай Емери бе виновникът за тези успеха и затова бе бързо присламчен от закъсалата Валенсия, която сега е лидер. Сега тимът е воден от Арконада и направи отново силен старт. Сега тимът е 6-ти в таблицата с приличните 11 точки, изкарани от 3 победи, 2 равни и 2 загуби.

Ейдур Гудьонсен и Педро тренираха отделно от останалите в петък. До събота те може да са готови. Преди тренировката в деня на мача Гуардиола няма да обяви състава си. Сериозни проблеми за Алмерия също няма, така че те ще представят най-доброто си на “Камп ноу”.
Алмерия не от отборите, които ще се затворят в глуха защита, въпреки че гостуват на Барселона. Срещата ще е отворена с доста положения и вероятно попадения.  Логично домакините ще спечелят, като резултат от типа на 4:2 няма да е учудващ.
 
Последни 5 мача:

Барселона: ПППППП

Алмерия: РРПЗПР

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат: 4:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
57