Официално: Ето новите и напускащите ЦСКА към този момент


FUTBOL-TV

Официално: Ето новите и напускащите ЦСКА към този момент

Селекцията в ЦСКА продължава. Днес по темата говориха треньора на тима Добри Митов, както и изпълнителният директор Пламен Марков.

"Към отбора се присъединява Пламен Гълъбов. Той играеше под наем в Етър. Трима от Литекс също ще започнат с нас. Петър Петров, Митко Митков и Иван Митрев. Ще вземем и юноша от школата - вратарят Илия Шаламанов. Това са млади футболисти, които ще имат възможност да се готвят с отбора. Вече всичко ще зависи от треньора, дали те ще са готови за официални мачове", заяви Пламен Марков.

"Напускат вратарите Данте Стипица и Георги Китанов. Договорите на Стивън Перейра, Никола Колев и Александър Георгиев също няма да бъдат продължени. Слави Петров ще продължи своята кариера в друг тим. Той няма да продължи подготовка с отбора", каза още Марков.

"В момента водим разговори с Нуно Томаш. До няколко дни ще имаме развитие по този въпрос дали ще подпише с нас или ще остане в Португалия", добави треньорът на тима Добри Митов.

Стигна се и до една доста любопитна ситуация по време на пресконференцията. Изглежда треньорът на тима не беше наясно, че Иван Турицов може да бъде даден под наем в друг тим. 

"Лясков и Турицов също ще са преотстъпени през новия сезон. Като това тепърва ще се изясни", заяви Пламен Марков, като това внесе смут у треньора Добромир Митов. Наставникът веднага се обърна към бившия селекционер на България: "Турицов?", попита Митов. "Да!", лаконичен бе Пламен Марков.

  Сподели
518