Георги Илиев: Не знам кой болен мозък роди това! Цапат ни имената с... да не казвам какво


FUTBOL-TV

Георги Илиев: Не знам кой болен мозък роди това! Цапат ни имената с... да не казвам какво

"Много съм щастлив за тази награда. Идва в много тежък момент. Аз и момчетата изживяваме много неприятни моменти. Аз, моето семейство и семействата на другите момчета. Не знам кой... само едно нещо искам да кажа. Не знам кой болен мозък може да роди такива неща. Ние няма какво да крием. Искам истината да излезе наяве", заяви oсвободеният от Черно море Георги Илиев, който на церемонията “Футболист на футболистите” получи награда.

"Естествено, че съм с чиста съвест - пред мен и пред Господ. Всеки, който ме познава - знае какъв човек съм. При мен има ценности. Хартийката в банката са за тези, които ги създават тези истории. Който има някакви доказателства - ОК. Ние искаме всичко да излезе наяве, а не да ни цапат имената с... да не казвам какво", добави още ядосания Илиев, който коментира и бъдещето си.

"Не знам. не съм мислил. Не ми остава много време да мисля за футбол. Занимаваме се с тези глупости, които излизат навсякъде. Никой не излезе нещо да обвини. Всички обвинения са хвърлени в медийното пространство. Някаква помия и това е. Аз нямам идея кой ме обвинява. Всичко е в медиите под формата на някакви подхвърляния. Илиан Илиев? Нали заедно дойдохме тук на церемонията", завърши Георги Илиев.

  Сподели
398