Бербатов: Англия е фаворит в нашата група, но се надявам да вземем нещо от тези мачове


FUTBOL-TV

Бербатов: Англия е фаворит в нашата група, но се надявам да вземем нещо от тези мачове

"Много треньори се сменят, не мога да си позволя да коментирам подобни неща, хората, които ръководят футбола вземат решенията. Мненията, които съм чувал за тях е, че и Хубчев и Балъков се справят добре в работата си, аз не съм треньор не мога да дам оценка. Треньорът трябва да е най-вече психолог и трябва да успееш да говориш с всеки един от тях", заяви Димитър Бербатов.

Голмайсторът на националния ни отбора за всички времена днес изнесе открита лекция в НСА, а след това говори пред медиите.

"Трябва да бъдеш много силен психически и доста добре балансиран, ако се случи някога в бъдещето всички ще резберем за него", добави той по повод евентуална треньорска кариера.

"Доста неща уж нямаше как да се случат във футбола, но станаха. Видяхте Ливърпул какво направи в реванша с Барселона. Тотнъм срещу Аякс - също. След двата гола пасив, по едно време спрях да гледам мача, но се стигна до обрат. Не трябва да се отчайваме преди нещо да е започнало. Отборът на Англия е фаворит в нашата група, но тайничко се надявам, а и не само аз, да измъкнем нещо от тези мачове. Както и от останалите, разбира се. Надявам се, да се класираме", заяви Бербатов.

  Сподели
423