Черно море удари Ботев в Пловдив (видео)


FUTBOL-TV

Черно море удари Ботев в Пловдив (видео)

Черно море победи Ботев Пловдив в Коматево с 2:0 в мач от 29-ия кръг на Първа професионална лига, игран в Коматево. И двете попадения за “моряците" реализира Патрик Андраде в рамките на 5 минути между 83-ата и 88-ата минута.

Черно море започна добре срещата и още в 8-ата минута успя да отправи първия точен удар в една от двете врати. Петър Витанов стреля от движение, но стражът на домакините спаси.

В 17-ата минута Александър Тонев центрира, но топката доби опасен фалц и изненада вратаря на Черно море. Дюлгеров успя да спаси на гол линията. В 20-ата минута Мартин Минчев стреля опасно, но топката премина встрани от вратата на Ботев. Десет по-късно Ндонгала отправи силен удар, но топката премина над вратата на Ботев. В 33-ата Фенуш отправи опасен удар, но Даниел Кайзер успя да избие в корнер.

През втората част варненци продължиха да търсят по-активно победата и в 65-ата минута Жоржиньо с глава можеше да изненада вратаря на Ботев, който обаче бе на мястото си и успя да улови. В 72-рата Васил Панайотов пропусна най-чистото положение за Черно море до момента. Панайотов получи пас отдясно на Жоржиньо, и останал сам срещу вратаря на Ботев не успя да намери очертанията на вратата. Все пак по-добрата игра на варненци даде резултат в 83-ата минута когато Ндонгала пусна пас успоредно на наказателното поле, Родриго пропусна топката, който достигна до Патрик. Халфът на “моряците" с премерен удар прати топката в мрежата на Ботев, като преди това тя се отби в страничната греда. В 88-ата минута отново Андраде се озова на стрелкова позиция и с удар от наказателното поле не остави шансове на стража на домакините за 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
472