Севиля ще победи Щутгарт на Санчес Писхуан


.

Севиля ще победи Щутгарт на Санчес Писхуан

Севиля има шанса да атакува трета Купа на УЕФА този сезон. Всички помним как андалусийци взеха трофея в две поредни години, след което се пробваха и в Шампионската лига.

Сега тимът започва срещу Щутгарт в доста коварната група с Сампдория, Партизан и Стандарт. Севиля е фаворита в група. Спор не може да има като се погледнат и резултатите на тима в Примера. Отборът на Маноло Хименес е претендент не просто за място в топ 4, а и за титлата.

Щутгарт буквално се промъкна в тази групова фаза, след невероятни драми с българския Черно море. Може би след успеха в София възпитаниците на Армин Фее подцениха реванша и като нищо щяха да се удавят. Ексшампионът на Германия в момента е 7-ми в Бундеслигата след 8 кръга. “Мерцедесите” не са далеч от лидера Хамбургер, защото първенството е адски изравнено.

Луиш Фабиано до полседно ще е под въпрос за този мач. Фреди Кануте обаче е твърдо аут. Такова е положението и с Шевантон и Коне. Затова Хименес ще заложи на нападението, което покоси Алмерия в неделя – Адриано, Навас и Акоста.

Армин Фее вероятно ще пусне същият състав, който загуби от Херта. Това ще рече класическа схема 4-4-2 с Гомес и Какау в атака. Проблеми с контузии и наказания немците нямат.

Истината в момента е такава, че испанският футбол е доста по-напред в развитието си от немския. Германецът никога не може да отписван, но срещу един от най-стабилните отбори в Примера Щутгарт няма шанс. Особено в турнир, в който всеки гледа да си вземе домакинските мачове. Опитът на Севиля е огромен и няма да е чудно тимът да потрети скорошните си успехи. След Милан това е най-сериозният претендент за титлата.

Вероятни състави:

Севиля: Палоп, Конко, Ескюде, Прието, Наваро, Душер, Мареска, Ромарик, Навас, Адриано, Акоста

Щутгарт: Леман, Траш, Тасчи, Делпиер, Манин, Хилберт, Хитцлшпергер, Пардо, Бока, Гомес, Какау

Последни 5 мача:

Севиля: ППППП
Щутгарт: ЗПРЗП

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:0
 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
56