Милан ще започне с победа похода към УЕФА


.

Милан ще започне с победа похода към УЕФА

Милан попадна в интересна група за Купата на УЕФА. “Росонерите” са заедно с Хееренвеен, Портсмут, Волфсбург и Брага като стартират с гостуване в Холандия.

Самото участие на Милан в турнира е сензация. Просто защото сме свикнали да гледаме италианците в далеч по-великата Шампионска лига. Те обаче не стигнаха до нея тази година, защото направиха изключително слаб сезон в Серия А.

През лятото тимът направи добра селекция и сега е фаворит за Купата на УЕФА и най-вероятно е единственият тим, който ще оспори доминацията на Интер на Апенините.

Този който разпространява телевизионните права на УЕФА трябва да е много щастлив. В турнира ще играят футболисти като Роналдиньо, Кака, Шевченко, Пирло, Гатузо, Пато, а от зимата и Бекъм.

Естествено доста ще намажат и отборите, които се изправят срещу “росонерите”. Първият късметлия Херенвеен не бива да бъде подценяван. Тимът заема приличното 6-то място в Ередевизе с 11 точки. През октомври тимът разпиля Аякс с 5:2 и после повтори резултата с Витория Сетубал, за да влезе в групите на УЕФА.

Холандците вероятно ще излезат в схема 3-4-3 като в атака ще видим Пауло Енрике, Жералд Сибон и Тарик Елиунуси. Сибон има някаква настинка, но тя едва ли му попречи да играе. Кристиян Гриндхейм не е напълно готов, но и той сигурно ще играе. Контузени за мача са Михаел Свек и Горан Попов.

Неста, Пирло, Каладзе и Сендерос пропускат мача за Милан. Защитниците вече са във фитнеса, но Анчелоти едва ли ще рискува да ги пусне.

Със сигурност Хееренвеен не е обречен срещу италианския колос и ще даде необходимия отпор. Карло Анчелоти обаче има твърде много възможности, ако мачът тръгне на зле. Холандците са отбор залагащ на нападението, но срещу здравата защита на Милан шансовете им са малки. Контраатаките, които правят “росонерите” ще създадат много проблеми за домакините. Опитът също е на страната на Милан.

Вероятни състави:

Хееренвеен: Ванденбуше, Дингсдаг, Брюер, Йонг-а-Пин, Бееренс, Гриндхейм, Вайринен, Пранджич, Енрике, Сибон, Елиунуси

Милан: Дида, дзамброта, Бонера, Малдини, Антонини, Фламини, Сийдорф, Амброзини, Кака, Роналдиньо, Шевченко

Последни 5 мача:

Хееренвеен: РППЗП
Милан: ПРППП

Прогноза нa Futbol TV – 2
Точен резултат – 1:3


Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
71