ЦСКА и Депортиво ще започнат с равенство битката в група Н


.

ЦСКА и Депортиво ще започнат с равенство битката в група Н

ЦСКА (Мосвка) посреща Депортиво (Ла Коруня) в първи мач от Група Н на Купата на УЕФА. За испанците това е първа среща с руски клуб в Европа.

ЦСКА е от тези отбори, които са направени за този турнир. Те дори го спечелиха през 2005 година. Въобще руският футбол се справя идеално в надпреварата, тъй като и Зенит взе трофея.

В група Н са още Фейенорд, Лех и Нанси, така че това е най-големият мач за потока и за ЦСКА е огромно предимство, че е домакин в него. Евентуална победа ще гарантира на 90 % класиране за следващата фаза.

Дните, в които Депортиво тероризираше европейските грандове отминаха. Всички си спомнят победите на тима над Манчестър Юнайтед и Милан. Въпреки всичко само заради името си отборът е фаворит в турнира. До него галисийците стигнаха, минавайки през Интертото.  В Испания тимът е 11-ти като явно златната среда го устройва и ще се концентрира върху участието сив Европа.

ЦСКА няма проблеми с контузени и наказани футболисти. При Депортиво липсват само Пабло Амо и Антонио Бараган. Лотина вече посочи трима сигурни титуляри – Зе Кастро, Лопо и Валерон.

Желанието за победа със сигурност е налично и при двата отбора, но те знаят, че равенство в този мач ще им свърши добра работа. Все пак ако някой спечели ще се превърне фаворит за първото място в групата, което не е без значение. Очакванията са за внимателна игра от двете страни и равен резултат в края.

Вероятни състави:

ЦСКА: Акинфеев, Игнашевич, Григориев, А. Березутски, В. Березутски, Одия, Алдонин, Красич, Драгоев, Жирков, Вагнер Лав

Депортиво: Арансубия, Писку, Лопо, Зе Кастро, Филипе, Кристиян, Де Гусман, Серхио, Гардадо, Валерон, Омар Браво

Последни 5 мача:

ЦСКА: ППППП
Депортиво: РППЗР

 
Прогноза на Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
68