Ники Михайлов: Най-важното е да сме здрави


FUTBOL-TV

Ники Михайлов: Най-важното е да сме здрави

Вратарят ни Николай Михайлов е с основни заслуги за това да си тръгнем с точка от Прищина след равенството - 1:1 с Косово. Ето какво каза стражът на Левски, който коментира и спекулациите, че националният селекционер може да премине при "сините":

"Не е сериозно да коментирам тези неща за националния отбор и Левски. Ако има нещо, Левски и националния отбор ще се разберат. Не е приятно дадени медии да публикуват такива неща в деня на мача. Има го във футбола, има го и в България. Явно такава е действителността. Важното е, че успяхме да се съберем. Казах го преди първия мач, казвам го и сега, че се гордея с този отбор", коментира Михайлов.

"Работата ми е да спасявам положения. Поуморихме се през второто полувреме и дадохме инициативата. Косово ще затрудни доста отбори в нашата група. През първото полувреме играхме много добре. Най-важното е да бъдем здрави. Пожелавам успех на момчетата в клубовете и да се върнем още по-силни през юни. Нормално е, имаме млади момчета, които влязоха през второто полувреме. За това сме по-опитните, за да ги успокояваме. Опитах се да го направя през второто полувреме. Косово представи доста добър футбол. Нека гледаме реално на нещата и да крачим крачка по крачка. Всеки отбор след Англия може да вземе точки. Борим се мач за мач", каза още Ники Михайлов.

  Сподели
612