Много голове и греди за Черно море в контрола


FUTBOL-TV

Много голове и греди за Черно море в контрола

Черно море записа успех с 5:1 в контролна среща, играна на стадион “Младост" във Варна. “Моряците" победиха втородивизионния Черноморец Балчик след попадения на Жоржиньо (15), Лъчезар Йорданов (22), Родриго (55, 76) и Георги Илиев (88). В спаринга Илиан Илиев използва много юноши от школата, между тях и таланти, състезаващи се в Елитната група до 17 години. В проверката не взеха участие националите Мартин Минчев, Радослав Василев, Иван Дюлгеров и Кононго, както и Виктор Генев, Георги Божилов и Емил Янчев.

В 5-ата минута след грешка при изнасянето на топката, гостите вкараха за 1:0. Валентин Йосков открадна кълбото пред дъгата и прониза Иван Дичевски с удар в долния десен ъгъл на вратата. В 15-ата минута Жоржиньо засече технично с пета топката в наказателното поле на Балчик, стражът Християн Христов спаси, но при добавката бразилецът не сгреши за 1:1. В 20-ата минута Виктор Митев от състава на гостите изпълни прецизно пряксвободен удар, топката срещна напречната греда, тупна на голлинията и излезе. В 22-ата младият Лъчезар Йорданов напредна през центъра и с удар от дъгата на наказателното поле простреля стража на Бачлик като преди да влезе в мрежата, топката се отклони в страничната греда.

След почивката по-добрата игра на “моряците" доведе до нов гол. В 55-ата минута Мехди Фенуш получи отляво, подаде към Родриго пред дъгата, който с прецизен удар в долния десен ъгъл на вратата вкара за 3:1. 

В 76-ата минута Раодриго покачи на 4:1 с удар границата на наказателното поле. В 83-ата минута удар на Мартин Костадинов срещна гредата. Малко след това с греда се отчете и централния бранител Пламен Димов, който в опита си да прехвърли вратаря топката тупна върху напречната греда и излезе в аут. До края на мача Родриго удари още една греда, а Георги Илиев в 88-ата оформи крайното 5:1 след многоходова комбинация.

  Сподели
520