Мачът на истината за Шахтьор и Спортинг дойде


.

Мачът на истината за Шахтьор и Спортинг дойде

Мачът между Шахтьор и Спортинг в Донецк е решаващ. Двата тима засега са на втора и трета позиция в класирането на група С и победителят днес ще вземе ценен аванс пред загубилия за място в 1/8-фиалите.

Украинците бяха много близо до победа над Барселона, водейки с 1:0 до 87-ата минута. Меси обаче направи обрат. Все пак тимът победи Базел като гост. Изключително лошо е представянето на”миньорите” във Висшата лига. Те са едва 8 и след 11 мача изостават на 11 точки от лидера Динамо. Хората на Мирча Луческо постигнаха победа  този уикенд – 4:2 над Кривбас. Тя бе едва третата им в първенството.

В Португалия сезонът е едва в началото си. Минали а 5 кръга, а Спортинг е 6-ти с 9 точки. Тимът обаче падна вече от Бенфика и Порто, което ще му намали самочувствието. Изоставането от лидерите обаче е само 2 точки.

Най-неприятното за Шахтьор е, че Илсиньо няма да играе до края на годината. Луис Адриано пък претърпя операция. Подвъпрос е Александър Кучер.

При Спортинг няма да видим Марко КАнейра и Марат Исмаилов. Под въпрос е Симон Вукчевич.

Шахтьор е от онези отбори, които никога не се предават. Особено в Европа. Спортинг не е силен в гостуванията и може да се окаже лесна плячка за украинците, които малко да поуспокоят тежкото положение. Факторът домакинство тук ще се окаже решаващ.

Последни 6 мача:

Шахтьор: ПЗЗРРП

Спортинг: ПЗПЗПЗ

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
62