Клуж ще търси стратегически хикс във Франция


.

Клуж ще търси стратегически хикс във Франция

Френският Бордо посреща румънския Клуж на “Шабан-Делма” в среща от Група А на Шампионската лига. Засега домакините нямат точка след две загуби от Челси и Рома. Това е псоледният им шанс да е върнат в играта. Клуж е с цели 4 точки и дели първата позиция в потока с Челси.

Бордо засега е с най-слабата защита в а турнира. Мачът им с Рома бе техният 150-ти в Европа, но бе тъжен. Във Франция нещата за възпитаниците на Лоран Блан са далеч по-добри. “Жирондинците” са вече 5 мача без загуба и са на три точки зад лидера Лион.

За разлика от Бордо Клуж печели и в Шампионската лига. В Румъния тимът е 5-ти с 5 поредни мача без загуба. Преди това обаче шампионите направиха няколко грешки, което ги държи далече от лидерите.

Лоран Блан няма да разчита на Жусие, който получи травма с Рома. Други две важни фигури, които пропускат мача с румънците са Анри Сайве и Улрих Раме. Енрике пък е наказан, заради червения си картон с Рома.

Треньорът на Клуж Марио Тромбета има само един проблемен играч – Диего Руис. Той е аут за две седмици заради разтегнато сухожилие.

Френският вицешампион е в положение всичко или нищо. Това ще доведе до нервност в играта им, а и мачът ще е доста отворен, тъй като румънците ще се ориентират на контраатаки чрез бързите Кулио и Трика, които са най-силното им оръжие. В крайна сметка можем да очакваме те да измъкнат стратегически хикс, и да се надяват на победа в реванша.

Вероятни състави:

Бордо: Валверде, Гуфран, Диара, Фернандо, Журиети, Гюркуф, Вендел, Диавара, Шалме, Обертан, Шамах

Клуж: Станчу, Тони, Мурешан, Дубарбиер, Трика, Коне, Кулио, Каду, Де Соуса, Дани, Перейра

Последни 5 мача на Бордо: ППЗРП

Последни 5 мача на Клуж: ПРРРР


Прогноза на  Futbol TV – X
Точен резултат – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27