Тодор Неделев: Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих я приел


FUTBOL-TV

Тодор Неделев: Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих я приел

На специална церемония в Пресклуб "България“ нападателят на Ботев Пловдив Тодор Неделев бе награден  за Футболист на месец декември. Той получи 20 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 21 спортни медии и редакции, а 1 глас има Илиян Мицански /Славия/.

Тодор Неделев благодари на всички, които са гласували за него, на своите съотборници и треньори и заяви, че е доволен от подготовката на отбора.

"Мисля, че подготовката мина нормално, с изключение на няколко дни в Турция, в които времето беше доста лошо, надявам се да сме влезли в добра кондиция, за да можем да следваме нашите цели", сподели Тодор Неделев след награждаването и допълни, че най-вероятно ще остане при "канарчетата" поне до лятото, тъй като няма постъпила официална оферта за него.

"Има някакви обаждания, но конкретно нищо не е стигало до мен, нито в клуба има официална оферта, затова мисля, че до лятото ще остана в Ботев. Чета и аз, че постоянно се пише за някакви отбори, но няма нищо конкретно. Имаше оферта от ЦСКА, но от изминалото лято, сега никой не ми е звънял от ЦСКА и Лудогорец. Аз обичам Ботев, харесва ми обстановката, всички ме обичат, мисля, че на този етап не бих сменил Ботев с друг български отбор", каза Неделев и подчерта, че би предпочел да играе във Фенербахче, отколкото в някой отбор от Германия, който е по-назад в класирането.

"Ако получа оферта от някой отбор от Германия, но е назад в класирането, и в същото време има оферта от Фенербахче, бих предпочел Фенербахче, въпреки че  първенството в Турция не е като  в Германия, но самият отбор като история и като клуб е много по-голям  от някои от тимовете, които са по-назад в класирането на  Германия. Аз обичам италианското първенство. Ако имах оферта като на Кирил Десподов, бих я приел, аз съм фен на италианските отбори", завърши Тодор Неделев.

  Сподели
395