Челси ще отстреля закъсалите вълци


.

Челси ще отстреля закъсалите вълци

Челси посреща Рома в дербито на Група А в Шампионската лига. Сините са лидер в класирането заедно с румънската сензация ЦРФ Клуж с 4 точки от два мача.

Хората на Сколари започнаха с 4:0 над Бордо, след което направиха 0:0 в Трансилвания. В Англия представянето им е прекрасно. Тимът е лидер в класирането на Висшата лига. В последния си мач лондончани попиляха като гост Мидълзбро с 5:0. От 2006 година, когато паднаха от Барса у дома Челси нямат загуба на “Стамфорд Бридж’ във всички турнири. Това прави 73 мача, 53 от които са спечелени.

В същото време срещу тази машина ще се изправи един отбор, който е в тежка криза. Рома ниже слаби резултати и вече отписа Скудетото. Особено неприятна бе последната среща за “вълците” 0:4 от шампиона Интер на “Олимпико”. В Шампионската лига “джалоросите” пък започнаха с загуба от Клуж, след което поеха глътка въздух с победа над Бордо. Знаем също какво се случи в последните няколко гостувания на римляните в Англия. Срещу Манчестър Юнайтед те записаха 3 загуби, едната от които с 1:7.

Сколари няма да може да разчита на Есиен, Карвальо и Дрогба за мача. Те са с контузии в колената. Балак, Джо и Ашли Коул и Петер Чех са под въпрос.

При Рома проблемите са свързани с Марко Касети и Жулио Баптища. Жуан и Тоти играха с Интер така, че вероятно ще ги видим и с Челси.

Както и да погледнем в този мач всичко различно от победа за Челси би било изненада. Не защото Рома е слаб отбор. В Шампионската лига “вълците” направиха велики победи, но моментната им форма е ужасяваща. Тимът зависи изключително от Тоти. Когато Принца на Рим заиграе на пълни обороти Рома ще се прероди. Засега ги очаква загуба в Лондон.
 
Вероятни състави:

Челси: Кудичини, Босингва, Тери, Алекс, Бридж – Белети, Лампард, Микел, Калу – Малуда, Анелка

Рома: Дони, Панучи, Жуан, Мексес, Рийзе – Де Роси, Писаро, Акуилани, Перота – Вучинич, Тоти

Последни 5 мача:

Челси: ППРПП

Рома: ЗЗППЗ

 
Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
64