Прекратиха контролата на Черно море с Университатя Клуж


FUTBOL-TV

Прекратиха контролата на Черно море с Университатя Клуж

Контролата между Черно море и румънския Университатя Клуж беше прекратена след 45 минути игра. Причина за това се оказа пороят, който се изля в Алания, където варненци са на подготовка. Вчера заради лошо време пропадна и мачът с Олександрия. От щаба на Черно море се опитаха да преместят срещата за днес, но украинците не се съгласиха.

Иначе първото полувреме завърши без гол. В 6-ата минута Родриго опита да изненада вратаря с удар извън наказателното поле, но стражът на румънците внимаваше и спаси. В 22-ата минута след центриране на Панов в наказателното поле се получи разбъркване, но така и не се стигна до удар във вратата на тима от Клуж. В 29-ата минута Патрик напусна терена на носилка след зверско влизане отзад на футболист на руминския отбор. Неговото място зае Васил Панайотов.

В 42-ата минута Иван Дюлгеров отрази с крак удар на останал сам срещу него футболист на Университатя Клуж, като това се оказа и последното положение в мача.

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Пламен Димов, Виктор Генев, Кононго, Цветомир Панов, Патрик, Петър Витанов, Родриго, Аристотн Ндонгала, Георги Илиев, Жоржиньо

(Георги Китанов, Иван Дичевски, Стефан Станчев, Мирослав Енчев, Мартин Костадинов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Мехди Фенуш, Дани Кики, Лъчезар Йорданов, Петър Вуцов, Радослав Василев, Мартин Минчев).

  Сподели
445