Черно море победи Монтана в Турция


FUTBOL-TV

Черно море победи Монтана в Турция

Черно море победи втородивизионния тим на Монтана с 3:1 в двустранна игра, която се проведе на тренировъчната база на двата тима в Турция. В нея треньорът Илиан Илиев използва футболисти, които взеха по-малко участие в спаринга с Вардар Скопие. Всички останали играчи по същото време имаха редовно занимание.

Учебната игра бе в две полувремена по 30 минути, като “моряците" откриха резултата в 12-ата минута чрез Васил Панайотов. Пет минути по-късно Мехди Фенуш удари греда. В 21-вата Петър Вуцов засече с глава центриране в наказателното поле, но топката премина много близо над гредата. Три минути преди края на първата част Мехди Фенуш покачи на 2:0 с удар от наказателното поле.

В 34-тата минута Монтана върна един гол чрез Боби Дамянов, а в 44-ата Стефан Станчев от пряксвободен удар нацели гредата. Крайното 3:1 оформи Васил Панайотов, който реализира страхотен гол. Халфът на “моряците" прехвърли стража на Монтана от центъра на терена. Преди това Мартин Минчев и Мартин Дичев пропуснаха да отбележат от добри ситуации, а в 51-вата минута футболист на монтанци удари греда.

Утре Черно море ще изиграе последната си контрола от лагера в Турция. Съперник на “моряците" е тимът на Олександрия, а спарингът ще се проведе на комплекс “Голд сити" от 17 часа (16 часа българско време).

  Сподели
423