Порто ще вземе първата битка с Динамо


.

Порто ще вземе първата битка с Динамо

Порто посреща Динамо Киев в мач от група G на Шампионската лига. Победа на “драконите” ще им даде предимство в битката за втората позиция, ако приемем, че Арсенал е фаворит за първото място в тази завързана група.

Шампионът на Португалия води в Суперлигата, въпреки че много от футболистите бяха продадени през лятото.  В Шампионската лига Порто показа 2 лица – силна игра у дома срещу Фенербахче и доста по-слабо представяне с Арсенал на “
“Емирейтс”.

Динамо също така играе добре вкъщи, постигайки равенство с Арсенал, но се представя по-колебливо на чужд терен. Все пак в Истанбул бе псотигнато стратегическо равенство, което може да се окаже доста важно, ако тимът хората на Юри Семин не загубят в Порто. Миналата година украинците записаха 6 загуби в груповата фаза, но този сезон са далеч по-опасни. Динамо е лидер във вътрешния си шампионат със 7 поредни победи.

Хесуалдо Ферейра няма проблеми с контузени футболисти, докато колегата му Семин ще се притеснява до последно за състоянието на Милевски, Кадури, Корея, Юсуф и Никович. След дълго отсъствие на терена може да се завърне Олег Гусев.

Порто изглежда доста стабилен на “Драгао” и би трябвало да спечели тази среща. Рекордите на Динамо са записани в украинския шампионат, а реалностите в Европа са съвсем други.

Вероятни състави:

Порто: Нуно, Бруно Алвеш, Фасиле, Роландо, Сапунару, Лучо, Гуарин, Руй Мейрелеш, Лисандро, Коща, Фернандо

Динамо Киев:  Богуш, Бетао, Диакате, Михалик, Несмачни, Йоане, Еременко, Нинкович, Алиев, бангура, Милевски

Последни 5 мача:

Порто: ППЗПР

Динамо Киев: ППРПП

 
Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
22